Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

H e-πέμπτη αταξία στη χώρα των θαυμάτων



Η e-πέμπτη αταξία αναζητά τον ασημένιο δρόμο της. Παρέα με το σκαντζόχοιρο τον Πορκιουπίνο, τη σοφή χελώνα Ντίνκα και τον Ουνίκλ το σαλιγκάρι ακολουθούν τα πολύχρωμα μονοπάτια του ουράνιου τόξου. Πόσα μυστικά και θαύματα δεν κρύβει αυτό το δάσος! Πόσες συναντήσεις με ζώα, ήρωες παραμυθιών, βιβλίων κλπ! Βέβαια εμείς καμιά φορά θα ακολουθούμε κι ένα ποντίκι σε άλλα πιο δαιδαλώδη μονοπάτια στο παγκόσμιο δάσος που λέγεται διαδίκτυο! (τι e- αταξία είμαστε άλλωστε!). Όμως οι φίλοι μας τα ζώα θα μας περιμένουν πάντα σ΄ένα ξέφωτο, να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον ασημένιο δρόμο μας. Ακολουθήστε μας σ΄ αυτό το μαγεμένο ταξίδι της γνώσης και της φαντασίας, του λογισμού και του ονείρου...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς κυρία Τζούλια που διαλέξατε για φέτος το δρόμο του δάσους!! θα φτάσετε σίγουρα γιατί θα πάτε με τα πόδια, δε θα χρειαστείτε φορτηγό ούτε θα συναντήσετε αραγμένα φορτηγά να σας εμποδίσουν το πέρασμα. Εμείς θα παρακολουθούμε με αγωνία την πορεία σας, πιστοί συνοδοιπόροι στο διαδικτυακό ταξίδι σας.
Καλή χρονιά
Γωγώ

Οδυσσέας είπε...

Κυρία Τζούλια πριν λίγο καιρό είδα το ανανεωμένο blog σας, και μπορώ να πω ( έστω και με το λίγο ειλικό που έχετε προς το παρόν με την καινούργια σας τάξι) πως είναι μια ωραία συνέχεια αυτού που μαζί με εμάς την έκτη αταξία δημιουργήσατε και με την έκτη φασαρία που μας διαδέχτηκε συνεχίσατε και σας εύχομαι να συνεχίσετε και φέτος τόσο καλά και καλύτερα ακόμα (αν γίνετε).
Όσο για το ταξίδι σας στο δάσος μαζί με τους ήρωες του βιβλίου <> ευχαρίστως να έρθω και εγώ μαζί σας - αν βέβαια με θέλετε και εσείς. ΥΣ #1 Συγγνώμη που δεν έχω έρθει στο πέμπτο να σας δω όπως υποσχέθηκα. Βλέπετε δεν ξέρω (με σιγουριά) πυ είναι και αν είναι εκεί που νομίζω είναι κάπως μακριά. ΥΣ #2 Ελπίζω τα παιδιά να ξέρουν πως έχουν την καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσε να τους τύχει (σε αυτό το ερώτημα θέλω να μου απαντήσουν τα ίδια τα παιδιά).